Wednesday, September 19, 2012

Story-Morry!

Oh!Everyone..
How are you there??Omgee,What happen to my blog.Fill zero without any updated entry.I'm busy.Hello!!!Everytime i write entry,mesti bagi alasan busy lah..haha..Honestly,malas bah.=) Well,my life just now,having a big challenge for me to handle. If you were me, i'm not sure either you all can handle it or not. Anyway,must be strong maa. Jangan putus berdoa dan solat 5 waktu. Insyaallah,Allah berikan kita kekuatan.Ameen..

I have a great news,I'm so gratefull.Finally,i'm done with my JPJ test.Yeah,lulus dengan cemerlangnya.Even this is ulanganlah katakan.Dulu gagal bukit.So,Apalagi..Tepuk tangan sambil Gelak kuat~Kuat...ngeeee..
Thanks to abg JPJ..senang jer nak lulus..make your flirty face..Awww..gatalnya Comelnya..haha..Just kidding bebeh..Yang penting yakinlah (time tu saya gugup juga sebenarnya).

At least boleh la driving lepas ney.My BFF paling happy dengar berita ni.I knowlah,kitorangkan kaki lepak(Budak baik juga),outing sana-sini.Perkara yang paling kami gila bersama bila makan dan ber cam-whoring.Kalau duduk kat kedai tu.Ya Allah,macam kedai mak bapa kitorang dah.hahaha...Oh yaa..kenapa entry kali ni dah campur aduk bahasa..ngeee..Oklah camni kan.My english pun takdelah best sangat. Cukuplah tersangkut bahasa english kat entry ni.Asal readers boleh faham apa yang saya cuba sampaikan.

I'm not a serious story teller..ada gila-gilanya juga.Aduh,entahla bila nak menunujukkan sifat-sifat kewanitaan ni.(Guys alert with this).Ngeee.Sebab tu saya kalau berkawan memang tak masuk dengan orang yang serius giler. Suka jugaklah,but sometimes. Saya kuat bergurau,takut nak kawan dengan orang yang serious. Nanti ada pulak orang yang terambil hati. Bila kita kata sorry eyk,jangan ambil hati. Dijawabnya "okay,takdelah".Dalam diam dia makan hati.Hehehe..So,sorry eyk to all bloggers kalau saya pernah singgah blog anda leave comment yang menyakitkan hati.Tapi rasanya takdelah setakat ney.Betul kan...hihi..

Okay dear readers.Sampai disini jelah luahan hati yang amat bosan untuk dibaca.Anyway,writer dia memang camni.Sabar jelah ya..=)See you next entry.

2 comments:

Eyanz Azeanthy Paiman said...

haha..wat muka flirt ka ety??...huhu..

eya,plg happy bila lulus JPJ kn..anyway congrats to u=)

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhhh im happy for u sis... dah lulus dah JPJ..Alhamdulillah, tahniah sis... boleh la bwk ena jln2 nanti.. hehehe... dah letak misai tu pun, msih cute.. awww