Thursday, September 20, 2012

What have happen just now.

Salam.Every bloggers
Hari ini macam cepat seja masa berlalukan. Saya baru jew berbuka puasa.Alhamdullillah,kenyang juga.After this, nak sambung pula buat cupcake. Well,i have nothing to do for this time,So saya berbisnes kecil-kecillan menjual cupcake chocolate moist ni.Hehe..Siapa yang berminat untuk membelinya.Silalah datang ke rumah.Haha.. Alhamdullillah,jualan setakat ni,berjalan lancar juga.Semakin hari permintaan tu meningkat.Haha..bukan nak menunjuk-nunjuk.Tapi syukurlahkan.korang pun kalau nak boleh buat.Yang penting minat tu mesti ada.Betulkan...=)







Actually,saya takda story yang menarik untuk ditulis dalam blog ni.Haha..So,entry kali ni,takdalah panjang lebar.Ayat pun berjela-jela.Bosan juga korang nak bacakan.Huhu..Anyway,asal adalah bah kan. Lagi pun di penghujung bulan suda. So,Wake me up,when september ends. Eh..mcm penah dengar kew ayat nii..Haha..pinjam lirik lagu.ngeee..oklah dearies..kita jumpa lagi next entry eyk.Mata ngantuk sebenarnya,tapi demi bisnes cupcake ku itu.Hihi..korbankanlah masa tidur weiii..ok..babaiii..=)

P/s Photo diatas not related to this entry title.So,just ignore it.Haha..



2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

xleh ignore gmbar tu sbb sis sgt cantik.. hehehe.. Alhamdulillah, sis dah berjaya puasa hari ni.. hehehe... eh, sis buat cupcake??? kalau jauh sis terima tempahan x>?? i love cupcake sgt2...

Fane Davis said...

Hi there gorjes.
First off all,apasal makin selim nehh??jangan berdiet k.hehhe.
Wawawa..berbisnes sekarang k,if only i know,sy tempah bha dari ko ct,xpayah sy membakar jari jemari memasak kek yang tiba2jadi kek lapis ah..hehe...Sangat happy seeing your smile..:)